Kilóg a lóláb az előválasztás többi aspiránsának asszisztáló sajtó mögül.

A múlt héten terjedt el, hogy annak ellenére, hogy nem adtak az egyéni jelöltjeinknek lehetőséget, hogy saját frakciót alakíthassanak – hiába kerestük meg a 6 baloldali pártot – Ecsenyi Áront mégis regisztrálták miniszterelnök-jelölt-jelöltként.

Tartunk tőle azonban, hogy a sajtó elfogultan közölte az erről szóló hírt.

Elöször is, komolytalansággal azért vádoltuk az előválasztást, mert nem kaptunk saját frakciót. Ezt elfelejtették megemlíteni.

Továbbá a baloldali sajtó mérhetetlennek nevezett minket, holott egyetlen olyan kutatás se jelent meg, ahol ránk is lehetett volna szavazni. Tudhatnák, hogyha 3 millisievertet mér egy műszer az atomreaktor mellett, de 3 millisivertre van kalibrálva, az nem minősül mérésnek. De megnyugtathatjuk őket, mértek már nekünk 45%-ot is, ami teljesen érthető a nevünk és a programunk alapján.

Kevés kivételtől eltekintve egy független-objektív sem tartotta fontosnak, hogy a többi jelölt-jelölthöz hasonlóan a mi programunkat is ismertesse, velünk interjút készítsen. Abból milliónyi változatot hallottunk, hogy “váltsuk le az Orbán-kormányt”, de az, hogy mi hongkongi/szingapúri mintára hogyan számolnánk fel az állam-szocializmust, megszüntetve a felesleges állami tervgazdaságot és több ezer milliárd forintnyi adót hagyva a dolgozóknál – eddig 0 független-objektív ingerküszöbét érték el.
    
    Kiadó: Le az adók 75%-ával Párt

Budapest, 2021. augusztus 22., (OS)